Facebook - Atmosphere Studio
SERVICII FOTO

Puteti vedea si pe ,  fotografii si albume foto  © Copyright ATMOSPHERE STUDIO .

SUNATI PENTRU A STABILII O INTALNIRE SI PENTRU A VA PREZENTA OFERTELE NOASTRE

 

Fotografia facuta cu echipament profesional, costa, dar .. face toti banii si face fata in orice situatie (lumina slaba, puternica, imagini in miscare, claritate, ochi rosi, etc). In functie de pret ,folosim si obiective cu lumina constanta.


In plus, diferenta dintre fotografiile facute cu aparate foto obisnuite si cele facute cu aparate profesionale este evidenta, iar prietenii, oricat de bine intentionati ar fi sa va ajute, riscati sa ramaneti cu fotografiile unui amator ca si amintire , si multe dintre ele neclare, incetosate, dar cele mai multe prost incadrate.

 

 Pachetul foto " Trash the Dress "

 

O sedinta foto suplimentara, detasati de ziua nuntii, in care mireasa si mirele se simt in largul lor. Si isi permit sa fie liberi de stresul nuntii.

Am scapat de grijile din ziua nuntii, invitatii au plecat, emotiile au trecut, suntem odihniti, fericiti .Voi alegeti ziua cand va avea loc aceasta sedinta foto.

Fotografiile vor fi cu adevarat deosebite, vom avea timp sa facem fotografiile care va plac, detasati de grijile nuntii.

Veti avea o zi intreaga numai pentru fotografii ,putand alege voi  locatiile sau , lasati fotograful sa aleaga locatiile pentru voi. In pretul pachetului este inclus si transportul mirilor la locatiile pentru sedinta foto.

Cand vine vorba de locatii pentru *Trash the Dress*, treaba se complica… pentru unii. Acelasi lan de grau sau de maci poate fi conformist pentru unii, poate fi o mina de aur pentru altii, depinde de intentie, de apetenta vizuala, de entuziasm. Veti vedea multe mirese tavalindu-se prin frunze, alte mirese intrand cu rochia in apa… uneori veti vedea si fotografii expresive!

Veti primi toate fotografiile realizate si cele prelucrate in format jpg pe DVD, la acest pachet.

La aceasta sedinta foto sunt prezenti 2 fotografi.

 

Detalii si Informatii exclusiv pentru servicii foto si video , la tel :

0755488361 - persoana contact - Gabriela Cernica Chiriac

0744435674 - persoana contact - Daniel Galea


PRIMA PAGINA | Servicii diverse | SERVICII FOTO | SERVICII VIDEO | DESPRE NOI | CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Copyright © Atmosphere Studio SRL - 2008. Toate drepturile rezervate. Web Hosting by Claus Developed by: KNSS