Facebook - Atmosphere Studio
ALTE SERVICII :: Oferta foto & video All Seasons

 

Oferta foto & video All Seasons pentru miri

 

Sedinta foto si filmare in fiecare anotimp din an , pentru mirii care vin si incheie un contract cu noi cu cel putin 8 luni , inainte de evenimentul lor .

Se realizeaza o sedinta foto si video in fiecare anotimp pana la data avenimentului lor.

Costul fiecarei sesiuni foto & video este de 50 euro plus taxele de transport si cazare daca este cazul, in functie de locatia aleasa.

Participa 1 fotograf si 1 cameraman

Nu v-ati saturat de acelasi cliseu si anume : Filmarea mirilor in parc , daruirea verighetei, inelului de logodna , careia sincer nu-i mai vad rostul cand deja esti mire si mireasa .

Ei , la o astfel de oferta se realizeaza un montaj video din toate sezoanele, in care , intradevar se poate sugera trecerea timpului , iar inainte de eveniment ,  pur si simplu se filmeaza cum mirii isi cauta verighetele in magazin ,rochia de mireasa, costumul mirelui , si bineinteles ,ultimele pregatiri pentru evenimentul lor. Se poate realiza o poveste.

Alt avantaj al acestei oferte este ca : viitorii miri inpreuna cu fotograful si cameramanul vor stabilii deja o relatie de prietenie pe parcursul sedintelor foto & video. Avantajul fiind de ambele parti , si anume : Noi...deja stim ce va avantajeaza si ce nu la fotografie si video, mirii vor fi relaxati in ziua nuntii , deja fiind stabilita o relatie de incredere , si bineintels de prietenie.

Oferta este valabila doar pentru mirii care ne contacteaza cu cel putin 8 luni inainte de evenimentul lor.

Filmare FULL HD sau HDV cu SONY PMW 200 , Nikon D800 , Nikon D5500 .

 

Detalii la : 0755 488 361 - persoana contact - Gabriela Cernica Chiriac

 


PRIMA PAGINA | Servicii diverse | SERVICII FOTO | SERVICII VIDEO | DESPRE NOI | CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Copyright © Atmosphere Studio SRL - 2008. Toate drepturile rezervate. Web Hosting by Claus Developed by: KNSS