Facebook - Atmosphere Studio
TERMENI SI CONDITII

Atmosphere Studio
Acord de Licenta pentru Utilizator

ACESTA ESTE UN ACORD LEGAL OBLIGATORIU

Va rugam sa cititi acest Acord de Licenta pentru Utilizator inainte de a cumpara, descarca sau utiliza grafica realizata de Atmosphere Studio

Prin descarcare tu esti de accord in mod expres cu urmatorii termini si conditii. Daca tu nu poti accepta termenii si conditiile ale acestui Acord, nu descarca sau utiliza grafica realizata de Atmosphere Studio..

1. Poti utiliza grafica realizata de Atmosphere Studio,  in orice proiecte comerciale sau personale
 prin acceptarea urmatoriilor termeni si conditii.

2. Daca doresti sa distribui grafica Atmosphere Studio  prin internet sau in centre de cumparaturi, trebuie sa obtii  permisiunea de la Atmosphere Studio, trebuie sa contactezi office@atmosphere-studio.ro pentru a obtine permisiunea.

3. Fara Distribuire.

Exceptand ce poate fi permis in mod expres, nu poti distribui, vinde, modifica, decompila, dezasambla grafica realizata de Atmosphere Studio , fara acceptul scris in mod expres de la Atmosphere Studio.De asemenea este interzisa postarea templatelor Atmosphere Studio pe orice alt site sau forum la sharing pentru download la free.Cei descoperiti ca fac acest lucru vor suporta rigorile legii.  

4. Imprumutarea interzisa.

Imprumutare unei copii a graficii realizate de Atmosphere Studio , la orice birou de servicii ,studio foto & video,unei terte persoane sau la imprimanta este interzisa.Liceenta de folosire a templatelor Atmosphere Studio nu este valabila fara factura,sau fara un acord scris. 

5. Drepturi rezervate.
Atmosphere Studio

Conceperea, aranjarea si design-ul Imaginii formate din ele sunt proprietate exclusiva a lui Atmosphere Studio.Grafica realizata de Atmosphere Studio nu se poate modifica, redenumi sau realiza alt fel de template care sa fie identice,fara acordul Atmosphere Studio.Achizitionare si folosirea templatelor Atmosphere Studio de pe orice al site decat acesta este interzisa, dreptul de uilizare in acest caz este nul.


6. Modificare.

Atmosphere Studio isi rezerva dreptul de a  amenda sau modifica acest Acord de Licenta sau orice termen sau conditie din acesta oricand fara notificatie anterioara.  In completare, Atmosphere Studio isi rezerva dreptul sa transfere licenta sau aloce, in totalitate sau partial, Atmosphere Studio Templates fara obligatie continua sau responsabilitate de orice tip.


PRIMA PAGINA | Servicii diverse | SERVICII FOTO | SERVICII VIDEO | DESPRE NOI | CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Copyright © Atmosphere Studio SRL - 2008. Toate drepturile rezervate. Web Hosting by Claus Developed by: KNSS